MiljøPunkt Østerbro søger praktikanter til forskellige lokale klima- og miljøprojekter

Vil du være med til:

  • at sætte klima og miljø på dagsordenen?
  • at gøre fodgængerforhold bedre på Østerbro?
  • at stable et udstillingsgalleri med fokus på bæredygtig kunst på benene?
  • at få folk til at tænke over, hvad de kommer i indkøbskurven?
  • at få Østerbro-borgerne til at spare på energien og nedsætte CO2 udslippet?
  • at plante klimaskov i byen med skoleelever?
  • Og mange andre projekter…

Miljøpunkt Østerbro er et lokalt miljøcenter, der arbejder for at fremme en bæredygtig udvikling på Østerbro, og vi har gang i mange udfordrende projekter for tiden.

Derfor søger vi 2 til 3 praktikanter, der kunne tænke sig at indgå i vores team på tre medarbejdere.

For tiden drejer det sig især om at udvikle en fodgængerstrategi for Østerbro i samarbejde med Danmarks Designskole, eller få vores nye galleri, EXPO21, med fokus på bæredygtig kunst, op at køre. Der vil være rig mulighed for at præge og udvikle projekterne selv, og komme med nye ideer og forslag til projekter.  

Det er en fordel, at du er initiativrig, opfindsom og kan arbejde selvstændigt.  Du må gerne have erfaring med byudvikling, miljøprojekter, udstillingsaktiviteter eller lignende. Men har du interesse for at arbejde projektorienteret med borgerinddragelse og miljøaktiviteter lokalt på Østerbro, så tøv ikke med at kontakte os.

Praktikstillingerne er som udgangspunkt på 37 timer om ugen fra september 2009 og ca. 3 til 6 måneder frem, som vi aftaler og planlægger sammen. Vi er fleksible i forhold til travle tider på studiet. Det vil være en fordel, hvis du kan få praktikstillingen merit overført til dit studie, da stillingen er ulønnet.

Send os en kort ansøgning og cv på mail til jesper@nullagenda21osterbro.dk og nina@nullagenda21osterbro.dk,  senest den 16. August.  Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Hvis du har spørgsmål så tøv ikke med at ringe til Jesper Minor Hansen på tlf. 31 49 08 30 eller Nina Maria Klok på tlf. 31 49 08 20. Vi har Galleri og kontorlokaler på Borgmester Jensens Allé 2, kl., 2100 København Ø. Se mere på www.miljopunkt-osterbro.dk

Skriv et svar