Stillingsopslag for WOHNUNG

Stillingsopslag for Udstillingsstedet WOHNUNG

WOHNUNG er en ny kunstplatform der er under udvikling og etablering i hjertet af Københavns centrum. Rammerne er en 40 m2 stor toværelses lejlighed med køkken og bad, hvor der i alle rum forløber skiftende kunstaktiviteter og – udstillinger. Med Wohnung danner boligen en hjemlig fællesscene for kunsten, kunstnere og publikum. Boligen bliver en kunstnerisk proces, hvor man kan færdes hjemmevant eller overrasket, undersøge vaner, vaneforestillinger og brud på samme. WOHNUNG vil huse kunstnere fra inde og udland og danne rammerne for performances, foredrag og skiftende salgsudstillinger, WOHNUNG tilbyder med andre ord en alternativ undersøgelse af kunstoplevelse – mens kunsten sker.

WOHNUNG drives som en selvejende institution, hvis økonomiske grundlag beror på fondsmidler og statstilskud, og kører på interesse og passion, og ikke efter økonomisk egenvinding. Der kan derfor ikke tilbydes løn, men derimod masser af spændende, udfordrende og alsidige arbejdsopgaver, og gode erfaringer. WOHNUNG søger en engageret og kunstinteresseret person der vil være med til at styrke udstillingsstedet som weekend medarbejder eller i en eventuel praktikstilling.

WOHNUNG åbner dørene for gæster første gang den 21. august 2009. og herefter dagligt fra 11-17. Såfremt dette er noget som du finder interessant og gerne vil høre mere om WOHNUNG, så tag kontakt med Helena Hei-sook Park på mail: heisook@nullgmail.com eller mob: +45 31341026

Skriv et svar