DAC MIDWEEK #1: USTYRLIGE BYOPLEVELSER

dac_midweek_header

På en række udvalgte onsdage inviterer vi til DAC Midweek. Bræk ugen over, stil ind på det dagsaktuelle og mød din by! Midtpunktet er aftenens talkshow, hvor kreative, intelligente og spændende mennesker vender og drejer et aktuelt emne og sætter ord på, hvordan det kommer til udtryk i byen og arkitekturen. Første DAC Midweek lanceres d. 25. marts under titlen ’Ustyrlige byoplevelser’.

På den første DAC Midweek får du indblik i en række begivenheder, som hver især sætter deres aftryk på byen og skaber nye, midlertidige fællesskaber. Festivaler og andre begivenheder skyder op som aldrig før, og mange af dem finder kreative måder at bruge byen på samt bringer nye byområder i spil. Hvordan er festivalerne og begivenhederne med til at forme byen og vores måde at bruge den på? Hvordan holder byen styr på det ustyrlige, spontane og improviserede? Hvilke forventninger til festivaler og begivenheders brug af byen og dens arkitektur vil der være i de kommende år?

I talkshowet kan du møde frontfigurerne fra Distortion (Thomas Fleurquin), Color Run (Claus Nielsen), Copenhagen Fashion Week (Anne Christine Persson), Copenhagen Street Food (Jesper Møller og Dan Husted), Frost Festival (Mikael Pass)  og Copenhagen Architecture Festival (Josephine Michau). Fabian Holt, lektor fra RUC i visuel kultur og performance design, er aftenens vært. Fabian har specialiseret sig i strategisk design og kommunikation inden for livemusik og kulturbegivenheder. Han er forfatter til artiklerne “Rock Clubs and Gentrification in New York City,” “New Media, New Festival Worlds,” samt antologien Musical Performance and the Changing City.

De seks medvirkende begivenheder repræsenterer alt fra løb til mad, men fælles for dem alle er, at de bruger byens rum som ramme; Distortion flytter festen ud i byrummet, Copenhagen Fashion Week gør gaden til en catwalk og Color Run sætter kulør på vores parker. Er de med til at skabe en ny urban livsstil, hvor festivaler og begivenheder spiller en uundværlig rolle for livet i fremtidens byer?

DAC& Cafe serverer pulled pork (eller veggie) burger og som en del af billetten tilbydes en Midweek Mule forfriskning.

Med en billet til DAC Midweek får du 20% rabat i DAC& BOOKS/SHOP.

>> Læs mere om DAC Midweek her

Skriv et svar