Praktik som udstillingsassistent på Heerup Museum.

November 2014 – jan. 2015.

Har du lyst til at prøve dig selv af i det praktiske arbejde på et kunstmuseum og være med til at skabe en udstilling fra A-Z? Du vil bl.a. komme til at arbejde med værkudvælgelse og værkhåndtering, kontakt til kunstner, formidling til mange målgrupper, udarbejdelse af katalog, opsætning, PR mm.

Heerup Museum er en lille institution med kort vej fra ide til praksis og højt til loftet. Vi tager alle fat, hvor der er brug for det, og alles kompetencer er i spil for at skabe den bedst mulige oplevelse for vores museumsgæster.

Vi har brug for en engageret og effektiv kollega, som kan hjælp os med forårets udstilling; en dialogudstilling med Henry Heerup og Leif Sylvester, som vises på hhv. Heerup Museum og efterfølgende Silkeborg Bad i forår/sommer 2015. Da der kun er kort tid, skal du kunne starte snarest muligt og være i stand til at lægge timer i arbejdet frem til udstillingsåbningen i slutningen af januar. Museet er i stand til at yde et mindre honorar.

Kontakt museumsleder Anni Lave Nielsen på 40 97 94 24 eller send en kort ansøgning til heerupmuseum@nullrk.dk, hvis du er interesseret..

Skriv et svar