Nikolaj Kunsthal søger ny medarbejder i løntilskud

NIKOLAJ KUNSTHAL TILBYDER JOB MED LØNTILSKUD FRA APRIL 2014
Er du arbejdsløs kunsthistoriker eller lignende, og er du interesseret i relationerne mellem samtidskunsten og dens publikum?

Om Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Kunsthal viser den nyeste, internationale samtidskunst i en af byens ældste bygninger. Beliggende i hjertet af København præsenteres årligt 5 – 7 overraskende, kritiske og eksperimenterende udstillinger, som skaber eftertanke, fordybelse og debat. Samtidskunsten er ofte tværfaglig i sit udgangspunkt og tildeler publikum en aktiv og undersøgende rolle. Sociale, politiske, historiske, etiske og æstetiske spørgsmål udgør et dialektisk afsæt for udstillingernes kunstneriske udsagn og den oplevelse og erkendelse, som publikum tilbydes via kunsthallens samlede formidlingsvirksomhed. Både udstillingstilrettelæggelse, PR, lærings- og formidlingsaktiviteter sigter mod at belyse disse kontekster så demokratisk som muligt.
Nikolaj Kunsthal har et fast samarbejde med Skoletjenesten om undervisning og læring i forhold til husets skiftende udstillinger af samtidskunst. Nikolaj Kunsthal arbejder med medborgerskab som både mål og middel for vores virke. Relevans, tryghed, personlig kontakt og transparens er de greb, formidlingen benytter for at sikre aktiv deltagelse, flerstemmighed og selvrefleksion hos vores brugere.
Vi søger
Nikolaj har fra april 2014 brug for en ansat med job i løntilskud med fokus på formidling og undervisning, som vil gå ind i driften og videreudviklingen af de mange både udstillingsspecifikke undervisningsopgaver for især børn og unge og projektbaserede partnerskaber og samarbejder, som tegner Nikolajs læringsprofil i disse år. Vi leder efter en person med både kunstfaglig, pædagogisk og museologisk viden og nysgerrighed, der kan bidrage med energi, ideer, analytisk refleksion, uhøjtidelighed, seriøsitet, overblik og grundighed i forhold til både højpandede og lavpraktiske, administrative og akademiske opgaver og funktioner. Du skal gerne have undervisningserfaring og have arbejdet med dialogisk formidling. Desuden må du være en god researcher og have stærke skriveegenskaber.
Vi tilbyder
Nikolaj Kunsthal kan til gengæld tilbyde et udfordrende job, der giver et spændende indblik i og erfaring med arbejdet med samtidskunst i et krydsfelt mellem kuratering og formidling. Som ansat med job i løntilskud i Nikolajs undervisningsafdeling vil du indgå i en dagligdag, hvor der er plads til at arbejde selvstændigt og tænke kreativt, hvor der er travlt, men sjovt, og hvor du er med til at udvikle ny og vigtig viden om formidling hver dag.
Send os en ansøgning
Kontakt os evt. for mere information om jobbet (33 18 17 86), og skriv en ansøgning til leder af Undervisning og Skoletjeneste Hilde Østergaard på: hoe@nullnikolajkunsthal.dk
Ansøgningsfrist 11. april klokken 12.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 17.

Skriv et svar