Vivaldi genfortolkes af Max Richter og Copenhagen Phil i VEGA onsdag

Max_Richter_Yulia_MahrCopenhagen Phil rykker for første gang ind i VEGA til en særlig udgave af 60 minutes of i samarbejde med CPH:DOX AUDIO:VISUALS med den prisbelønnede komponist og kunstner Max Richter og de visuelle minimalister i vj-kollektivet DARK MATTERS.

Det sker i VEGA onsdag den 13. november kl. 20.15. Dørene åbnes kl. 19.30.

Koncerten er en del af koncertrækken AUDIO:VISUALS under CPH:DOX Festivalen.

Max Richter var denne sommer aktuel på MoMA i New York, han har skrevet musik til kunstfilm og teatre og arbejdet sammen med anerkendte kunstnere i hele verden. Én af hans mest spændende bedrifter, er hans modige og medrivende udgave af Vivaldis mesterværk De Fire Årstider – for elektronik og klassiske instrumenter.

Vi glæder os til at præsentere hans Vivaldi Recomposed – med Max Richter selv ved computeren, solist og dirigent Jon Gjesme og strygerne fra symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Og tilmed med en helt særlig visuel dimension i samarbejde med CPH:DOXs AUDIO:VISUALS, nemlig VJ kollektivet DARK MATTERs abstrakte, minimalistiske og dragende visuals, som er skabt særligt til VEGA og Richters lyd.

Før koncerten varmes der op med Argentinas største tangokomponist, Astor Piazzolla, der har genskabt Vivaldis populære værk – i tangoform! I loungen sætter CHLLNGR sidst på aftenen det musikalske punktum.

Pris: 200 kr. + gebyr.
Mere info og billet

Skriv et svar