Kunstpublikationer på Overgaden

Lørdag d. 25. april – søndag d. 26. april
Traditionen tro holder Overgaden kunstbogmesse i forbindelse med Christianshavns Bogfestival. I denne weekend sætter Overgaden fokus på dansk og international kunst i publiceret form ved at tilbyde plads til, at kunstnere og andre kan præsenterer deres udgivelser.

I år fortsætter Kunstpublikationer i den efterfølgende uge med en række aftenarrangementer.
PROGRAM

Lørdag d. 25. april kl. 14
TALK
Præsentation og talk ved den amerikanske kunstner Alex Lukas, der har forlaget Cantab Publishing og desuden er med i kunstnetværket Space 1026, som bla. producerer fantastiske kunstbøger.

Lørdag d. 25. april kl. 16
OPLÆSNING
Ursula Andkjær Olsen læser op fra sin seneste digtsamling “Havet er en scene”, der er blevet rost for at være suverænt sprogshow.

Mandag d. 27 april kl. 20
KONCERT
Koncert med det nye, originale ensemble Er de Sjældne. Projektbandet er centreret omkring sangerinden og komponisten Solveig Sandnes’ melodier og digteren Lone Hørslevs tekster. Er De Sjældnes debutalbum “Lyserød lyseblå beige” udkom i marts 2009 og har det usædvanlige tema fugle – med særlig interesse for spørgsmålet Er de sjældne?

Onsdag d. 29. april kl. 19.30
PERFORMANCE
Oplæsning ved Thomas Krogsbøl, Christian Yde Frostholm og Jesper Elving.
Samme aften laver Claus Ejner en performance og digtoplæsning der, med hans egne ord, “kredser om at være eller ikke at være et blad der blæser i vinden….eller noget lignende! Det er tvivlsomt at det bliver klogt, men det bliver sandt.”

Torsdag d. 30. april kl. 19.30
TALK
Kenn Andre Stilling præsenterer tidsskriftet “Victor B. Andersens Maskinfabrik” der er udkommet med (u)jævne mellemrum siden 1975.
Herefter overtager Jan Bäcklund scenen med udgangspunkt i sin bog “Bureaugrafier” – et opslagsværk, der beskriver nogle af skrivebordskunsten og bureaugrafiens grundlæggende begreber.

Skriv et svar