Fortæl historien om dit Vesterbro

MOS_plakat_vesterbro - rigtig

Har du en fortæller gemt i maven? Eller elsker du at høre historier? Og har du lyst til at opleve Vesterbro på en anderledes måde? Så kom og oplev byens fedeste fortælleforum, når publikum indtager fortællescenen BestTellers med personlige fortællinger om netop Vesterbro.

For hvordan var det egentlig at bo på Vesterbro i 60’erne? Hvad tænker man, når man kommer ind med firetoget og står på Istedgade for første gang? Og er det en myte, at Vesterbro er for alle? Temaet for publikums fortællinger denne aften er “Mit Vesterbro.” Men hvordan det tema fortolkes er helt op til aftenens fortællere.

Reglerne for Mellem Os Sagt er simple:

  • Scenen er åben for alle, der har lyst til at fortælle en historie
  • En fortælling må vare max. fem minutter
  • Den skal passe til temaet “Mit Vesterbro”

Der er plads til 10 fortællere på scenen – de fem første, der forhåndstilmelder sig til nadja@nullbesttellers.dk, er sikret en plads på scenen – de sidste fem pladser fordeles på selve aftenen, blandt dem, der gerne vil fortælle. Inden arrangementet er der mulighed for at forhåndstilmelde sig gratis fortælletræning med den professionelle historiefortæller Kasper Sørensen. Tilmelding hertil sker, når man køber billet.

Fortælleforeningen MOS står bag arrangementet, der foregår i fortællescenen BestTellers’ stemningsfyldte lokaler. Mellem Os Sagt er støttet af Områdefornyelsen Vesterbro, og indtægter fra billetsalget går ubeskåret til Mændenes Hjem på Vesterbro.

Hvor: Fortællescenen BestTellers, Krusågade 25-27 kælderen, 1719 Kbh V

Hvornår: 26/9 2013 kl. 20 – 22

Billet: 20 kr. Kan købes her: http://billetto.dk/events/mos-vesterbro eller i døren.

Skriv et svar