Asbæk Art Consulting søger kommunikationspraktikant

Asbæk Art Consulting søger en engageret og initiativrig kommunikationspraktikant med interesse i kunst. Vi er kunstrådgivere med 100% fokus på samtidskunsten. Virksomhedens primære arbejde er at vejlede vores kunder indenfor de investeringsmuligheder der ligger i kunstens verden – åndelige, brandingmæssige og økonomiske.

Vi er en lille virksomhed som har eksisteret i dette format i cirka 5 år, men tilsammen har vi mere end 40års erfaring, både fra galleri og kommunikationsbranchen. Vi var blandt de første i Danmark til at formalisere kunstrådgivningskonceptet, og vi brænder fortsat for at raffinere det. Vi er pt. 5 medarbejdere og alle arbejder på højtryk for at specialisere og udvikle virksomheden. Dagligdagen er travl og vi har derfor brug for en kvalificeret person, der kan hjælpe os med en række opgaver, eks.:

– Opdatering og udvikling af de faste medieplatforme.
Herunder, Facebook, LinkedIn, Instagram, hjemmeside og blog.
– Vedligeholdelse af kundedatabase
– Research og analyser
– Pressemeddelelser og mediekontakt
– Forfaldent kontorarbejde
– Opdatering af app’en ART CPH

Det er vigtigt at du har en interesse i kunst og kommunikation. Nogle dage går det stærkt på kontoret, og du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar.

Vi kan tilbyde dig en praktikplads i en dynamisk virksomhed hvor du kan få opbygget en stærk personlig erfaring og udvikle dine kommunikative evner. Du vil få grundlæggende indsigt i, og forståelse for, hvad der sker på den internationale kunstscene og hvordan markedet udvikler sig. Herunder, kendskab til at rådgive og navigere i den alsidige kunstverden.

Vi ønsker en praktikant for 1 år (evt. 6 måneder). Vi regner med at du kan tage din SU med fra en relevant uddannelse, vi har desuden mulighed for at supplere med yderligere 2.000kr pr. måned. Der er chance for en studenterstilling efter endt praktik. Vi forventer du kan investere omkring 25-30timer om ugen i Asbæk Art Consulting og vi forsøger naturligvis at tilrettelægge timerne så det passer dig bedst muligt. Vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamensperioder.

Praktikpladsen er ledig fra 9. september.

Vi forventer følgende af dig:

– I gang med en videregående uddannelse.
– Gode kommunikationsfærdigheder mundtligt og skriftligt (både dansk og engelsk)
– Mac bruger
– Du kender Office pakken til mere end husbehov
– Gerne kendskab til Photoshop

Send en mail med dit CV og en kort ansøgning til tania@nullasbaekartconsulting.dk. Har du uddybende spørgsmål eller er i tvivl om noget kan du kontakte Tania Grønvald på tlf.:
51 80 80 54 eller sende en mail til ovenstående adresse.

Ansøgningsfristen er d. 23. august 2013 (samtaler vil blive afholdt den følgende uge).

Skriv et svar