Tag en hyggelig tjans på Roskilde Festival og støt en god sag

Kom med DFUNK på Roskilde Festival 2013: Opgaven er simpel – du skal stå vagt ved centrale publikumsområder. Til gengæld kvitterer vi med et armbånd til festivalen.

Om opgaven:

Vi søger ansvarlige unge i alderen 20-30 år til at stå vagt på campingområdet.  Du skal arbejde 4 vagter á 8 timer i perioden d. 29/6 – 8/7, fordelt over hele døgnet. Vi synes, det er vigtigt, at det er sjovt at være frivillig hos DFUNK, så derfor kan du arbejde sammen med en ven. Vi tilbyder desuden forskellige frivilliggoder undervejs, og der er mulighed for, at du kan tilkøbe adgang til medarbejdercamping.

Hvem er vi?

DFUNK er Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk – en forening af unge, der arbejder for at forbedre flygtninges vilkår i Danmark og internationalt. Vi laver bl.a. sociale arrangementer med unge flygtninge i Danmark og politisk fortalerarbejde. Læs mere om DFUNK på www.dfunk.dk eller find os på facebook.

Som frivillig hos DFUNK på Roskilde Festivalen er du med til at støtte vores arbejde.

Er du interesseret?

Så send os en mail  til dfunk@nulldrc.dk hurtigst muligt med navn, telefonnummer, fødselsdato samt en kort beskrivelse (max 10 linjer) af dig selv. Du vil herefter få besked om, hvorvidt du kommer med os på festivalen. Bliver du en del af vores team, skal du melde dig ind i DFUNK. Det koster kun 100 kr. for et års medlemskab og betyder alverden for vores arbejde.

Har du spørgsmål, så kontakt os på mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar