Designinteresserede efterlyses

To kandidatstuderende efterlyser designinteresserede til et forsøg i forbindelse med deres speciale om dansk møbeldesign i Kina og Danmark. Undersøgelsen foregår i samarbejde med en række neuroforskere og psykologer på CBS.

Som en væsentlig del af vores speciale på Cand.merc.-linjen Økonomisk markedsføring (EMF) er vi to studerende, Anne Katrine Jensen og Anders Rauer, i gang med at lave en undersøgelse sammen med en række neuroforskere og psykologer på CBS.

Til undersøgelsen søger vi 100 designinteresserede inden for møbeldesign for at blive klogere på, hvad danske og kinesiske forbrugere vægter højt, når de skal købe møbler til hjemmet.
Vi håber meget, at du eller en bekendt vil afsætte en halv time til at deltage. Undersøgelsen er selvfølgelig anonym.

Som deltager skal du foran en computerskærm vurdere en række billeder, hvilket lyder ganske enkelt. Men din deltagelse vil være en virkelig stor hjælp for den efterfølgende analyse. Vi kan teste op til fem personer ad gangen, men alle sidder uforstyrret i aflukkede båse.

Forsøget udføres i SenseLab på CBS på Solbjerg Plads og vil finde sted i juni måned. Hvis du er interesseret i at deltage, kan du skrive din alder og dit postnummer til Anders Rauer på andersrauer@nulloutlook.com, og du vil høre nærmere om mulige datoer og tidspunkter.

Skriv et svar