Mungo Park i Allerød søger kommunikationspraktikant

Mungo Park er udsprunget af Dr. Dante og har alle år spillet en vigtig rolle i udviklingen af moderne dansk teater, og er i dag et ensemble/repertoire-teater i stærk vækst. Teatret producerer to nye forestillinger om året og spiller derudover løbende de mest populære forestillinger i repertoiret, som pt. blandet andet rummer Reumert-vinderen KVINDE KEND DIN KROP, dramatiseringen af Helle Helles Gyldne Laurbær-vinder DETTE BURDE SKRIVES I NUTID og Søren Kierkegaards verdensklassiker FORFØRERENS DAGBOG. Den hyggelige foyer danner også ramme om koncerter og særarrangementer. Repertoireteatret skaber særlige kommunikationsudfordringer og fordele bl.a. muliggør det, at Mungo Park ca. 5.000 stamkunder i form de årskortholdere, som teatret er i løbende dialog med året rundt.
Kommunikationsarbejdet på Mungo Park er mangesidet og spænder over fra små praktiske opgaver til større strategiske satsninger, fra presse og markedsføring til community management og newsfeed optimering m.v. Som praktiksted kan vi tilbyde læring og erfaring indenfor alle områder af kommunikationsarbejdet og viden om de mange særlige aspekter ved arbejdet i en kultur- og oplevelsesvirksomhed.
Om dig: Du er i gang med en kommunikationsrelevant uddannelse. Du har allerede noget erfaring med kulturformidling og events, ligesom du er skriftlig stærk og idérig. Du er et inkluderende menneske, som har gå-på-mod, organisationstalent og kan tage et ansvar.

Praktikantstillingen er ulønnet, men du får betalt transporten i din praktikperiode.

Arbejdstiden er 30 timer om ugen, som kan fordeles fleksibelt efter arbejdets natur og praktikantens behov. Arbejdstid- og fordeling bliver aftalt med praktikanten.
Praktikperioden starter i august og min. 3 måneder frem.

Du kan klikke dig til mere info om Mungo Park på www.mungopark.dkwww.facebook.com/mungoparkteater,http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/mungopark

Ansøgningsfristen er den 10. maj og ansøgningen sendes til Mungo Parks kommunikationschef Katrina Schelin på katrina@nullmungopark.dk

Mungo Park

Skriv et svar