Praktikant til Kulturknuserne på P1, DR

Kulturknuserne er programmet, hvor vi giver konstruktive, kærlige og kritiske klaps til kulturlivet.

Vi mener, at kulturlivet alt for ofte hænger fast i deres gamle idéer, når de skal løse deres nye udfordringer. Vi har derfor forbud mod vanetænkning, når vært Lasse Marker sammen med et panel af 3 iværksættere, konsulenter og erhvervsledere giver gode råd til kulturlivet om, hvordan de knuser deres udfordringer.

Stemningen i studiet er uformel og uhøjtidelig, ligesom man kender fra Mads og Monopolet på P3. Kulturknuserne sendes live hver fredag kl. 10:03-11 på P1.

Praktikanten får mulighed for at bidrage til at finde på tre nye aktuelle emner til hver uge og prøve kræfter med baggrundsresearch på emnerne. Det foregår i tæt samarbejde med værten.

Vil du være praktikant på Kulturknuserne?
1)
Skriv 5-10 linjer om dig selv. Hvad studerer du? Hvor langt er du på dit studie? Evt. erfaringer med at lave radio og/eller journalistik (absolut ikke et must). Hvorfor vil du være praktikant på netop kulturknuserne?
2)
Lyt til et af vores programmer – evt. det seneste – og fortæl på ½-1 side, hvordan vi kunne have gjort udsendelsen bedre.
3)
Skriv et oplæg på max 10 linjer, hvor du beskriver en udfordring i kulturlivet, som, du mener, er oplagt for Kulturknuserne at løse. Hvad er udfordringen? Hvorfor er det relevant? Og hvem skal vi give et godt råd til?

Praktikperioden er som udgangspunkt på 37 timer om ugen og løber fra 1. august og et semester frem.

Vil du vide mere om praktikken er du velkommen til at kontakte vært Lasse Marker, 2854 5142 eller lmar@nulldr.dk

Praktikken er ulønnet og foregår i DR Byen, som har røgfrit indendørs miljø og metro lige til døren.

Send din ansøgning til Lasse Marker: lmar@nulldr.dk

Ansøgningsfrist mandag d. 20. maj kl. 12. Samtaler umiddelbart derefter.

Det er en forudsætning, at praktikken er meritgivende. DR skal have dokumentation fra uddannelsesinstitutionen før aftale om praktik kan indgås. Ansøgere kan være universitetsstuderende eller studerende fra andre videregående uddannelser, der har virksomhedspraktik som en del af studieforløbet.

Skriv et svar