Hvad betyder din faglighed for dit kommende arbejdsliv?

Tag din faglighed med på virksomhedsværksted d. 11. marts, mød virksomhederne og få konkrete værktøjer til at komme dit arbejdsliv nærmere. Læs mere her: http://alumni.ku.dk/karriere/branchedag/hum/

Hvad betyder din faglighed for dit kommende arbejdsliv?

Det får du konkrete bud på, hvis du tager din uddannelse med på virksomhedsværksted d. 11. marts til virksomhedsdagen på HUM. Vi slår dørene op for en formiddag fuld af spændende workshops og en eftermiddag, hvor du møder virksomhederne og medarbejdere med en humanistisk baggrund. Mens du nyder en kop gratis kaffe fra Kaffekværnen, kan du få tjekket dit CV og få taget et professionelt portrætbillede til dit CV. Vi lover, at du får konkrete værktøjer til at komme nærmere på dit arbejdsliv og billeder på, hvordan din faglighed kan bruges.

Læs mere og se programmet her http://alumni.ku.dk/karriere/branchedag/hum/.

Virksomhedsdag for humanister 11/3 – sæt din uddannelse i spil

Find ud af hvad du kan bruge din uddannelse til og hvordan du sætter din viden i spil i en virksomhed! På KU’s alumneforenings Virksomhedsdag på HUM møder du virksomheder og humanister med spændende karriereveje. Du kan også være deltage i workshops, der gør dig skarp på, hvordan du sælger dine kompetencer og gode idéer – eller få et professionelt foto og et gennemtjekket CV med hjem.

Tilmeld dig her: http://alumni.ku.dk/karriere/branchedag/hum/.

Skriv et svar