Cover Up

image002

Kære studerende på Humaniora ved Københavns Universitet

I forbindelse med Kassandra Productions gæsteopsætning af COVER UP på CT i København tilbyder vi Jeres netværk en billetpris á 85 kr.

Forestillingen henvender sig til undervisning inden for samfundsfag, dansk, performance, visuel kultur og drama og kan bruges som inspiration til at undersøge problematikker vedrørende selviscenesættelse; lige fra medie-designede toppolitikere til spindoktorers framing af budskaber, eller måden vi bruger Facebook og andre sociale medier til at iscenesætte vores liv på.

COVER UP

COVER UP er en skæv og satirisk forestilling om røgslør, fordækthed og skuespil i vor tids iscenesættelseskultur.

”Politikere, erhvervsfolk og andre mediepersonligheder mestrer det i stor stil. Det er spil for galleriet – og vi er gode til det”, siger Annika B. Lewis, som er kunstnerisk leder af Kassandra Production og initiativtager til forestillingen. Og hendes baggrund fra netop teatret som både skuespiller og sceneinstruktør gør, at hun er på hjemmebane her:

”Helt grundlæggende handler dét at performe om, hvordan vi fremstiller os selv på en overbevisende, troværdig måde. Og om at holde masken mens fiktionen bliver til virkelighed. Engang var det her skuespillerens domæne. Det er det ikke længere. Skuespillet er for længst rykket ud i af teatersalen og ud i vores samfund, hvor det farer rundt som et forvildet dyr”, siger hun.

Du kan læse mere om gæsteforestillingen på CT’s hjemmeside: www.cafeteatret.dk/cover-up.html

Interview på P1Morgen (udsendelsen i sin helhed): www.dr.dk/P1/P1Morgen/Udsendelser/2012/09/24/101501.htm kort version http://kortlink.dk/bfsu

Anmeldelse i dansemagasinet Terpsichore: www.terpsichore.dk/magasinet.php?id=2&artikel=908&year=2012

Forestillingen er skabt af Annika B. Lewis i samarbejde med ensemblet.

Performere: Jacob Melchior, Steffen Nielsen og Annika B. Lewis.

SPILLEPERIODE

COVER UP spiller på Café Teatret fra d. 5.-9. februar 2013. Tirsdag-fredag kl.21 og lørdag kl.17.

BILLETTER

Billetter kan købes direkte på www.teaterbilletter.dk/index/eventdetails/eventno/35616

Billetter kan også reserveres på billet@nullcafeteatret.dk eller på telefon 33 12 58 14.

Skriv et svar