PRAKTIKANT TIL UDSTILLINGSSTEDET BUREAU PUBLIK

bureau publik søger en praktikant med interesse i samtidskunst til at assistere med tilrettelæggelse og realisering af stedets aktiviteter. I arbejdet vil du komme til at indgå i de mange processer involveret i at drive et udstillingssted. Opgaverne omfatter udstillingsplanlægning og -opbygning, fundraising, formidling og pressekontakt. Vi kan tilbyde et alsidigt og lærerigt forløb, der giver en god indsigt i kuratering og drift af et mindre udstillingssted.? Vi forventer at du er engageret, imødekommende, god til at formidle og kan arbejde selvstændigt, struktureret og praktisk. Arbejdet fordeles i et ugentligt timetal på ca. 20 timer over 3-4 dage efter behov og aftale.

bureau publik er et sted for kunstneriske og diskursive aktiviteter, der forsøger at forstå og bearbejde den nuværende situation. Projektet drives af kuratorerne Katarina Stenbeck og Johanne Løgstrup og har til huse på Vesterbro i København.

For yderligere information se www.bureaupublik.dk eller kontakt os på mail johanne.loegstrup@nullpublik.dk.? Send os en ansøgning med en beskrivelse af dig selv, dit faglige forløb og motivation for at søge stillingen.

Ansøgningsfrist 7. januar 2013.

 

 

Skriv et svar