Praktikant til Radiofortællinger på P1, forår 2013

Radiofortællinger på P1 er programmet, der tager dig til steder du ellers ikke var kommet og møder mennesker, der ikke ellers finder vej til mediernes søgelys. Programmet har en helt enkel og oldschool ambition om at fortælle levende, menneskelige og mærkelige historier.

Nu søger vi en universitetspraktikant, som har lyst til at være med til at finde gode historier.

Hos os kan du lære at lave interview, gode optagelser, gode historier, redigere i Hindenburg og arbejde med musik og lyd som en aktiv del af dramaturgien.

Derfor vil vi gerne have en praktikant, som har erfaring med at lave radio f.eks. fra Universitetsradioen, kender til at redigere lyd, er musikalsk, men vigtigst af alt er fuld af gode ideer til fantastiske historier, der kan fortælles fra virkeligheden.

Vi er en lille redaktion og derfor kommer du til at løse både store og små opgaver. Din primære opgave bliver at lave historier til programmet, men du kommer også til at skrive tekster til internettet, tage billeder og udføre små administrative opgaver.

Radiofortællinger er en del af DR Kultur, et levende og vitalt redaktionsmiljø, hvor der produceres både radio og tv. Fælles for DR Kultur er en åbenhed og nysgerrighed overfor mennesker og steder med en spændende historie, og en interesse for nye kulturelle strømninger – såvel i undergrundsmiljøer som tendenser i en bredere, mere populær retning.

Det er en forudsætning, at praktikken er meritgivende. DR skal have dokumentation for dette fra uddannelsesinstitutionen før aftale om praktik kan indgås. Ansøgere kan være universitetsstuderende eller studerende fra andre videregående uddannelser, der har virksomhedspraktik som en del af studieforløbet.

Vil du vide mere om praktikken og Radiofortællinger kan du lytte til vores program på www.dr.dk/radiofortaellinger eller kontakte vores nuværende praktikant, Anne Pilegaard Petersen apip@nulldr.dk eller 29717877.

Praktikken løber fra februar 2013- 1. august 2013, Den er ulønnet og foregår i DR Byen

Ansøgningsfrist 5.december.

Send din ansøgning og cv til programmets vært Louise Witt-Hansen på lwh@nulldr.dk .

Skriv et svar