Frivillige søges til workshop i forbindelse med forberedelse af udstilling på Den Frie

Den Frie søger 5 frivillige til at hjælpe en kunstner med produktion af værker i forbindelse med Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat-udstilling. Det drejer sig om forholdsvis komplicerede værker og det kræver derfor en vis praktisk snilde at håndtere og opsætte dem. Workshoppen kommer til at foregå i kunstnerens eget studio i disse perioder:
17/9– 27/9 2012 (ikke inkl. weekenden) & 8/10 – 12/10 2012.

Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat er en af landets største hæderspriser til danske kunstnere. Fonden bag legatuddelingen uddeler årligt hæderspriser til danske kunstnere – hvert andet år æres Carl Nielsen, ved at tildele hæderspriser til musikere og komponister og hvert andet år æres Anne Marie Carl-Nielsen, idet priserne går til billedkunstnere. I år er det 50 år siden den første billedkunstner blev hædret af Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat.

Den Frie tilbyder en indsigt i institutionens daglige arbejde med udstillings- og projektvirksomhed. Vi er et velfungerende team, der har en sjov, men også travl hverdag. Vi søger derfor assistenter, der kan se det spændende i en til tider hektisk arbejdsdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Den Frie kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med opholdet, men vi kan tilbyde dig at komme helt tæt på nogle af de arbejdsopgaver, der eksisterer i forbindelse med opbygningen af en udstillingsproduktion samt tilhørende aktiviteter.

Skulle dette have vakt din interesse, så send os en mail til: info@nulldenfrie.dk (mærket ”Frivillig”).

Med venlig hilsen
Den Frie

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar