Er du den nye leder for Red Barnet Ungdoms eksterne kommunikationsgruppe?!

Brænder du for kommunikation, og kunne du tænke dig ledelseserfaring inden for dette område? Så er du måske den nye frivillige leder for Red Barnet Ungdoms eksterne kommunikationsgruppe.

Red Barnet Ungdom er en frivillig ungdomsorganisation for de 15 til 30-årige, der kæmper for børns ret til fritid, uddannelse og til at blive hørt. Vi kæmper for børn og unges rettigheder og for, at de bliver taget alvorligt! Dette vil vi naturligvis gerne gøre omverden opmærksom på, og til denne opgave har vi brug for en engageret leder til at stå i spidsen for en gruppe seje frivillige i vores eksterne kommunikationsgruppe.

Dine arbejdsopgaver:
Som leder af den eksterne kommunikationsgruppe vil du være tovholder på kommunikationsmæssige tiltag og kampagner, så som film, artikler, strategisk pressearbejde, branding og mange andre spændende kommunikationsopgaver.

Du er:

Mellem 15 og 30 år
Du går gerne på kommunikationsfaglig uddannelse og brænder for dit fag.
Du vil gerne forpligte dig for minimum 6 mdr., og sætte ca. 10 timer af om måneden til dit frivillige arbejde.
Klar på at være en del af Red Barnet Ungdoms kommunikationsudvalg.
Du er ansvarlig og struktureret, og at du ønsker at deltage aktivt i den eksterne kommunikationsgruppes arbejde.

Du får:

Erfaring med at lede en gruppe af ca. 10 frivillige.
Kompetencer inden for strategisk kommunikationsarbejde.
Erfaring med at sidde i et kommunikationsudvalg, der har til ansvar at tegne organisationens kommunikationsstrategi.
Tæt sparring med andre kommunikationsfaglige personer.

Som frivillig i Red Barnet Ungdom vil du blive en del af en organisation, hvor du kan få stor medindflydelse på dit arbejdsområde. Du får desuden en unik mulighed for at omsætte teori til praksis, og bliver en vigtig del af kampen for børns rettigheder. Vi tilbyder også spændende kurser via organisationen, hvor du kan få endnu mere viden om det område, du brænder for.

Hvis du har kompetencerne, lysten og ideerne til at være frivillig leder af Red Barnet Ungdoms eksterne kommunikationsgruppe, så send en ansøgning til Sidsel Fenshøj på fenshoej@nullredbarnetungdom.dk senest d. 27. september.

Du skal kunne begynde i november.

Skriv et svar