Copenhagen Art Festival søger deltagere til helt særlig performance……

Den italienske kunstner Marcello Maloberti bidrager til Copenhagen Art Festival med sin storslåede og smukke performance ’Sommerfugle spiser bananer (The End).

24 porcelænstigere produceres og håndmales i Italien og fragtes til København. 24 performere mødes et sted i København med hver deres 1 meter høje porcelænstiger. De rejser en kort vej gennem byen og ender ved Amagertorv, hvor en kollektiv performance finder sted. Performerne afklæder sig og står helt nøgne med deres tiger. Performancen kulminerer med en fælles destruktion af tigerne.

Sommerfugle spiser bananer (The End) er en festlig, dramatisk og meget smuk performance, der kræver både engagement og seriøsitet af sine deltagere. Desuden kræver det lidt fysisk styrke, da tigeren vejer 14 kg. Som performer bliver du udfordret på flere planer og vi lover en stor og uforglemmelig oplevelse.

Kunne du tænke at udfordre dig selv i kunstens tjeneste, så glæder vi os meget til at høre fra dig!

TID: Fredag den 24august fra ca 16-17

Kontakt os på:
E: performance@nullcph-artfestival.org
T: +45 26 11 89 92 eller +45 28 88 77 86

Tilmelding hurtigst muligt! Spred ordet!
HONORAR 400KR

læs mere om festivalen eller meld dig som frivillig performer til vores andre projekter på http://www.cph-artfestival.org/#/about/om-os-vaer-med :)

Skriv et svar