Frivillige søges til opsætning af udstillingen Beyond Good and Evil Copenhagen Art Festival i Den Frie Udstillingsbygning

Den Frie Udstillingsbygning søger frivillige til at hjælpe med opsætningen af vores udstilling til Copenhagen Art Festival i uge 33 og 34, med start torsdag den 16. August 2012. Hvis du besidder teknisk snilde og/eller store overarme vil vi sætte stor pris på din hjælp.

Under titlen Beyond Good and Evil reflekteres fællesskabet og dets spændingsfelter, potentialer og dilemmaer i Den Frie Udstillingsbygnings udstilling under festivalen. I alt 8 kunstnere er blevet inviteret til at deltage og blandt dem er både etablerede internationale og danske kunstnere – samt nogle nye, unge navne. Værkerne varierer i medievalg og omfatter installationer, lyd- og videoværker samt interaktive skulpturer. På forskellige niveauer relaterer værkerne sig til tematikken fællesskab, men de er hverken stramt dikterede af den eller helt løsrevne. Nogle af kunstnerne deltager med allerede eksisterende værker, mens andre viser helt nyproducerede projekter.

Den Frie Udstillingsbygning er Kunstnernes Hus, og har som formål at vise udstillinger, der er produceret, initieret eller udvalgt af kunstnere. Herved adskiller huset sig fra andre nutidige udstillingssteder. I kraft af sin kunstnerdrevne struktur fungerer Den Frie Udstillingsbygning som en eksperimenterende ramme om udstillinger og tilknyttede aktiviteter.

Som frivillig i Den Frie Udstillingsbygning kommer du til at arbejde tæt sammen med kunstneren, den daglige ledelse samt husets øvrige medarbejderne. Vi er et velfungerende team, der har en sjov, men også travl hverdag. Vi søger derfor assistenter der kan se det spændende i nogle hektiske arbejdsdage med mange forskelligartede arbejdsopgaver.

Den Frie Udstillingsbygning kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med jobbet, men vi kan tilbyde dig at komme helt tæt på nogle af de arbejdsopgaver, der eksisterer i forbindelse med opbygningen af en udstilling samt tilhørende aktiviteter og muligheden for at møde en række inspirerende internationale og danske kunstnere. Hvis ikke du har mulighed for at være med hele vejen igennem kan vi strukturere det sådan, at arbejdsskemaet passer dig. Skulle dette have vakt din interesse, så send os en mail til: info@nulldenfrie.dk (mærk mailen ”Frivillig”).

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar