Lyd og litteraturformidling på Hovedbiblioteket med IKK Alumne

GRUNDET SYGDOM ER ARRANGEMENTET DESVÆRRE AFLYST. VI BEKLAGER OG VENDER HURTIGST MULIGT TILBAGE MED ET NYT ARRANGEMENT PÅ HOVEDBIBLIOTEKET.

Lørdag den 12. maj kl. 12 inviterer IKK Alumne dig med på Københavns Hovedbibliotek.

Du har mulighed for at møde Lea Fløe Christensen, kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling, som er ansat som litteraturformidler på biblioteket. Lea vil give en uformel omvisning på biblioteket og fortælle om sit job og sin vej hen mod det. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Efter omvisningen kan du møde electronica-pioneren Else Marie Pade i samtale med lydkunstneren Jakob Kirkegaard. Else Marie Pade og Jacob Kirkegaard er begge indstillede til Nordisk Råds store musikpris. I den forbindelse gæster de Hovedbiblioteket til en samtale om lyd.

Else Marie Pade (f. 1924) var blandt de første pionerer i verden, som seriøst arbejdede med elektronisk musik og musique concrète. I 1950’erne og 60’erne realiserede hun en omfattende mængde banebrydende værker. Jakob Kirkegaard (f. 1975) skaber sine bemærkelsesværdige værker via brug af reallydsoptagelser. Ved hjælp af uortodokse metoder og optageudstyr, indfanger han sjældne og hidtil ukendte lyde og klange fra et væld af overraskende steder i verden. På mange måder er han Else Marie Pades arvtager, og han har da også remixet to af hendes værker. Hør de to samtale om tilgangen til lyd og værk.

Du skal møde op i Hovedbibliotekets forhal på Krystalgade 15 kl. 12.00 den 12. maj, hvis du vil have en omvisning på biblioteket og møde Lea Fløe Christensen. Du kan også vælge at nøjes med at møde Else Marie Pade og Jakob Kirkegaard fra kl. 13. I så fald anbefaler vi dig at møde op i god tid, da denne del af arrangementet er åben for offentligheden.

IKK Alumnes arrangementer er henvendt til studerende, bachelorer, kandidater og ansatte på IKK. Du kan læse mere om IKK Alumne på http://www.ikkalumne.dk eller på Facebook.

GRUNDET SYGDOM ER ARRANGEMENTET DESVÆRRE AFLYST. VI BEKLAGER OG VENDER HURTIGST MULIGT TILBAGE MED ET NYT ARRANGEMENT PÅ HOVEDBIBLIOTEKET.

Skriv et svar