Specialeplads på Vesterbro 1. maj eller 1. juni

Har du brug for hyggelige og samtidigt effektive rammer om din specialeskrivning? Gider du ikke cykle helt ud til det grå KUA eller være nomade på overbefolkede læsesale? Har du lyst til at dele hverdagen, frokostpausen og specialeprocessens op- og nedture med nogle ligesindede?
Så få dig en specialeplads hos os i Absalonsgade. Vi har ledige pladser fra 1. maj (kan overtages med det samme) og 1. juni.

Specialekontoret Kryptonit er beboet af 11 specialestuderende, der har hver deres arbejdsplads med trådløst internet, reol, opslagstavle mm. Vi har til huse i to gamle butikslokaler i hjertet af Vesterbro i København. Her er et gammelt køkken og en hyggelig gård. Det er meget sjældent vi er her alle sammen på én gang, men vi sætter pris på, at folk agter at bruge deres plads minimum tre gange om ugen, så det forbliver et levende kontorfællesskab.
Vi spiser frokost sammen hver dag ca kl. 12.30, en gang i mellem drikker vi en fyraftensøl, og når nogen afleverer, fejrer vi det med bobler. Ellers er vi stille og flittige!

Kryptonit drives som en forening, hvor vi selv står sagerne. Det koster 740 kr. om måneden (765 kr, hvis man vil være med i kaffe/the-ordning) at have en specialeplads på Kryptonit. Derudover koster det et indskud på 2100 kr., som man selvfølgelig får igen, når man slutter.

Skriv en mail til specialekontor@nullhotmail.com med studieretning, evt. specialeemne, alder samt hvor meget og hvor længe, du gerne vil benytte kontoret. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar