Vil du være frivillig på Spor Festival 2012 i Århus?

SPOR Festival for ny kompositionsmusik og lydkunst løber af stablen fra den 10. til 13. maj i Århus, og i år vil der blive brug for masser af frivillige kræfter for at skabe en god festival.
Nedenfor er de forskellige muligheder der vil være i år kort beskrevet og du kan melde tilbage hvad du ønsker at hjælpe med, hvis du ønsker at være frivillig.
Tilbagemelding sker på mail snarest til: tine@nullsporfestival.dk

Syng en Wikileak?

Den parisiske forfatter og performancekunstner Franck Leibovici har brug for 15 frivillige til en opførelse af hans værk “Memos Briefs and Reports – singing some Wikileaks” på SPOR Festival 2012. Det kræver ingen kunstneriske talenter eller forudsætninger at være med – man skal blot kunne deltage i 3 prøver i løbet af en weekend og så selvfølgelig kunne optræde til selve forestilingen der ligger Søndag d. 13. maj kl.13.30.

Prøverne ligger følgende dage: Torsdag d. 10. Maj fra 18-21. Fredag d. 11. Maj fra 16-19 lørdag d. 12. Maj fra 10-13 og generalprøve+fremførelse søndag d. 13. Maj fra 11-15.

For deltagelse får i et partoutkort til hele festivalen der foregår fra d. 10. – 13. maj i hele Aarhus by. Se programmet her: www.sporfestival.dk

 

Vil du være en del af ‘die 35 megaphone des orchesters für direkte demokratie’?

Det tyske Ensemble Zwischentöne har brug for 20 frivillige for at opføre megafonværket: I HAVE NOTHING TO SAY AND I AM SAYING IT på SPOR Festival 2012. Værket er en megafon-performance i Aarhus’ gader hvor de frivillige skal opføre værker af verdenskendte komponister for megafon.
Det kræver ingen kunstneriske talenter eller forudsætninger at være med. Man skal blot kunne deltage i en øvegang fredag d. 11. maj om eftermiddagen/aftenen og selve opførelsen Lørdag d. 12. maj kl. 12.00.
Læs mere om Ensemble Zwischentöne her!

For deltagelse får i et partoutkort til hele festivalen der foregår fra d. 10. – 13. maj i hele Aarhus by. Se programmet her: www.sporfestival.dk

Vil du være en del af den praktiske afvikling af SPOR Festival?

Som sædvanlig vil der under festivalen være forskellige typer af opgaver som:

– ophængning af plakater rundt omkring i Aarhus by (i løbet af uge 17-19)
– vagter i baren
– vagter i døren
– kunstnerpleje m.m.
…til de mange fede koncerter på blandt andet Granhøj Dans, Godsbanen og Aarhus Kunstakademi

Vagterne vil være under festivalen fra d. 10. – 13. maj, og plakatophæng vil være inden festivalen i uge 17-19.

Ved deltagelse i minimum 2 vagter får i et partoutkort til hele festivalen der foregår fra d. 10. – 13. maj i hele Aarhus by. Se programmet her: www.sporfestival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig, og håber meget vi ses på SPOR: SPEAK UP

Bedste hilsner fra Tine

Tine Nørgård
tine@nullsporfestival.dk

Skriv et svar