Den Frie Udstillingsbygning i København søger 2 praktikanter.

Den Frie Udstillingsbygning tilbyder to kunsthistoriestuderende et lærerigt praktikophold, der garanterer dig indsigt og kompetencer, du vil få brug for i dit fremtidige job i den kunstfaglige sektor.

En praktikant til udstillingsrelateret arbejde.

Vi producerer ca. 10 udstillinger om året, så du vil få mulighed for at komme helt tæt på 4-5 udstillingsproduktioner over en praktikperiode. Det betyder, at du i praktikperioden får indsigt i forskellige kuratoriske metoder og kommer rundt om alle aspekter af udstillingsplanlægning og produktion.

En praktikant til kommunikation og formidling.

Vi er i gang med et omfattende formidlingstiltag, der giver praktikanten indsigt i tilrettelæggelse og implementering af forskellige formidlingsstrategier. Formidling relaterer sig ikke kun til omvisninger, men også til de grundlæggende overvejelser omkring, hvilken rolle kunstinstitutionen ønsker at spille i samfundet.

Begge praktikanter kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse, samt husets informationsmedarbejdere. Vi er et ungt, velfungerende team, der har en sjov, men også meget travl hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at praktikanterne er engagerede og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag. Vi forestiller os, at dit praktikophold struktureres, så du arbejder ca. 15 timer om ugen i en periode på fem måneder. Såfremt dette arbejdsskema ikke passer, kan en anden struktur planlægges. Den Frie Udstillingsbygning kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med praktikopholdet.

Din ansøgning sendes enten pr. post eller via e-mail som PDF til udstilling@nulldenfrie.dk eller

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1

2100 Kbh. Ø

www.denfrie.dk

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar