PRAKTIKANT TIL ARBEJDE MED COPENHAGEN ART FESTIVAL

Hvis du har lyst til at arbejde med international samtidskunst og kan du arbejde selvstændigt, kreativt og med mange bolde i luften samtidig, så har Den Frie Udstillingsbygning en praktikplads til dig med masser af udfordrende og spændende opgaver.

Den Frie Udstillingsbygning gennemgår netop nu en spændende og dynamisk periode med nye tiltag på mange fronter. Én af vores satsninger er at tiltrække flere besøgende og nye målgrupper til vores udstillinger og arrangementer samt skabe øget synlighed.

Copenhagen Art Festival er et samarbejde mellem Den Frie Udstillingsbygning og de fire andre kunsthaller i København: Kunsthal Charlottenborg, Kunstforeningen Gl. Strand, Kunsthallen Nikolaj og Overgaden Institut for Samtidskunst og løber af stablen fra 24. august til 2. september 2012. Der er tale om en stor, internationalt orienteret festival, der har som mål at gøre samtidskunsten tilgængelig for et større publikum.

Dit job vil være at hjælpe med at koordinere Den Frie Udstillingsbygnings del af festivalen og dine arbejdsopgaver vil være udstillingstilrettelæggelse, research, koordinering, sponsorering, formidlingstekster etc., men også diverse praktiske opgaver der opstår undervejs i forløbet. Det er altså vigtigt, at du har overblik, kan strukturere din tid og holder hovedet koldt. Vores praktikanter arbejder tæt sammen med den daglige ledelse samt husets øvrige medarbejderne. I arbejdet med Copenhagen Art Festival vil der også være en del koordination med vores kolleger i de andre kunsthaller. Vi er et ungt, velfungerende team, der har en sjov, men også travl hverdag, og vi lægger derfor vægt på, at vores praktikanter er engagerede og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag.

Dit praktikophold kan struktureres efter, hvor du er i dit uddannelsesforløb og hvor mange timer du har til rådighed, men vi forventer at du minimum arbejder 15 timer om ugen, i en periode der strækker sig over 3-6 måneder. Den Frie Udstillingsbygning kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med praktikopholdet.

Send snarest en kort ansøgning og CV til info@nulldenfrie.dk
For yderligere informationer kontakt venligst Kirse Junge-Stevnsborg på 33 12 28 03

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar