Arrangementer i Nikolaj Kunsthal i forbindelse med udstillingen SPACE INVADERS

SpilBar 8.0: It’s Real
Torsdag d. 26 januar kl. 17-19
Nedre galleri, entré: gratis

Til Spilbar 8 spørger vi ind til en række danske og hollandske kunstnere og spiludvikleres bedste spiloplevelse – enten én konkret oplevelse, de har haft, eller den de drømmer om.

Spilbar er en tilbagevendende event på initiativ af Kristine Ploug fra DADIU og Thomas Vigild fra Dansk Spilråd. Til spilbar kan alle inden for computerspilindustrien mødes og udveksle erfaringer.

Program:
17.00: Velkomst
17.05: “My favourite gaming moment.” Talks af Bojan Endrovski, Søren Lundgaard, Christian Fonnesbech, Marieke Verbiesen, Walter Langelaar, Rami Ismail and Jan Willen Nijman, and Nils Deneken
18.00: Pause
18.30: Debat – moderator Thomas Vigild
19.00: Snak og øl sponsoreret af Den Hollandske Ambassade.

Mere info på http://english.dadiu.dk/invitation-spilbar-its-real

 

Game Open
Dutch New Media Production, lørdag 28. januar kl. 14-16
Tårnrummet, entré: 20 kr

To af kunstnere på Space Invaders fortæller om aktuelle hollandske initiativer inden for kunst og nye teknologier. Marieke Verbiesen fortæller om det hollandske kulturministeriums banebrydende Gamefonds, som i en årrække har støttet projekter på grænsen mellem kunst og computerspil. Walter Langelaar fortæller om WORM i Rotterdam, som ud fra en DIY-filosofi og open source-tankegang producerer installationer, video, performances, koncerter, workshops, webprojekter mv.

Se www.gamefonds.nl og www.worm.org.

Skriv et svar