Vær med i PANIKbutikken!

Er du ferm på fingrene, og laver du ting og sager/keramik/strik/gaveartikler/illustrationer/zines/hjemmesylt/t-shirts/delikatesser eller noget helt andet? Er du kunstner (billed/musik/?) – eller måske bare enormt glad for at fremstille fed brugskunst af den ene eller anden art i din fritid?

Så har du måske lyst til at have en bod i Hygge Factorys PANIKbutik!

PANIKbutikken er en éndagsbutik, der kommer til at være på Sankt Hans Torv fredag d. 23. December 2011 – dagen før juleaften, i tidsrummet 10 til 15. Idéen er, at lave et lille, hyggeligt julemarked for og af lokale, hvor folk kan finde de allersidste julegaver. Derfor er det ikke så vigtigt præcis hvad du sælger, så længe det er unikt og den oplagte (eller skæve) julegaveidé.

Du skal selv sørge for bord og andet udstyr til din bod, samt opstilling inden kl 10, og nedtagning igen når det er slut. Vi sørger for lidt PR, og får desuden leveret en lille campingvogn, der fungerer som blikfang og stedet hvor man kan få gratis glögg.

Hygge Factory arrangerer PANIKbutikken i samarbejde med Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning samt KulturSkaberne Nørrebro, der begge har PANIKbutikken som en del af hver deres julekalender.

Hygge Factory er en non-profit organisation med base på Nørrebro, der arrangerer kunst- og kulturprojekter med unge i København. Tjek www.hyggefactory.org og facebook.com/hyggefactory.

Er du interesseret i at være med, eller har du spørgsmål?
Kontakt Ronja på ronja@nullhyggefactory.org eller 26250507

Skriv et svar