Støttefest for Møllegades Boghandel

1. december kl. 18:00 – 2. december kl. 02:00
Sted: Møllegades Boghandel og LiteraturHaus, Møllegade 8A og 7

Efter en usikker krisetid rejser Møllegades Boghandel sig i en ny foreningsstruktur 1. december. For at fejre dette og for at give den nye inkarnation af Møllegades Boghandel luft under vingerne byder vi indenfor til stor støttefest.

KOM OG STØT OP!
Vi håber at se dig til en aften fuld af forhåbninger for Møllegades Boghandels fremtid. Kom og vis din sympati for den lille, skæve bogbutik, og vær med til at sprede det gode budskab om Møllegades vigtige, litterære åndehul.

DONER EN BOG!
Du kan være med til at præge Møllegades Boghandels litteratur ved at donere en bog, ny eller brugt, og samtidig bidrage til at give boghandlen et gunstigt afsæt for fremtiden. Vi passer på din bog indtil den finder et nyt, kærligt hjem.

DONER ET BELØB!
Dit bidrag er med til at sikre Møllegades Boghandels overlevelse. Det vil give økonomisk råderum til at genoptage indkøb af bøger. Vi kvitterer med taknemmelighed, nye tankevækkende titler på hylderne – og ikke mindst en mindeværdig fest.

BLIV MEDLEM!
Du kan også vælge at blive medlem af Foreningen Møllegades Boghandel. Som ordinært medlem betaler du 100 kr. i årskontingent. Du kan også blive VIP medlem for bare 50 kr. om måneden. Som VIP får du invitation til særarrangementer og 10 % på alle varer i butikken. Tilmeld dig til støttefesten eller på info@nullmoellegadesboghandel.dk.

PROGRAM
18-20 Reception i Møllegades Boghandel
Martin Glaz Serup
Asger Schnack
Pablo Llambias
Lone Hørslev
Lars Bukdahl
Olga Ravn

20-02 Fest i LiteraturHaus
Cia Rinne
Morten Søndergaard
So like Dorian
T.S Høeg
TOTO (TR Kirstein + Toke Tietze Mortensen)
DJ’s: Lucia Odoom + Escho + Neh-Owh

Vi glæder os til at se dig!

$$$ Vi tager ikke dankort – så husk kontanter ! $$$

KONTAKT
www.moellegadesboghandel.dk. Møllegades Boghandel, Møllegade 8A, 2200
København N

Skriv et svar