Sonja Kehler synger Brecht i Skuespilhuset lørdag den 29. oktober kl. 21.00

 

 

Det Røde Rum præsenterer en eksklusiv koncert med Sonja Kehler, der gæsteoptræder med sit internationalt berømmede Brecht-repertoire lørdag d. 29. oktober kl. 21. På programmet er sange af Bertolt Brecht med musik af Kurt Weill, Hanns Eisler og Paul Dessau.

Koncerten præsenteres i forbindelse med Det Røde Rums første forestilling i denne sæson Det Gode Menneske fra Sezuan af Bertolt Brecht. Sonja Kehler har, blandt mange andre Brecht-roller, tidligere selv spillet Shen Te, hovedkarakteren i Det Gode Menneske fra Sezuan. Desuden har hun optrådt med Brecht-sange over hele verden, ikke mindst er hun kendt for sine legendariske optrædener i det tidligere Østeuropa og Sovjetunionen.

Koncerten er det første af en række arrangementer, hvor Det Røde Rum inviterer publikum inden for i teaterarbejdet. Bag hver eneste forestilling ligger et gigantisk arbejde, som publikum præsenteres for resultatet af i form af den færdige teaterforestilling. Som et nyt tiltag åbner Det Røde rum nu dørene til maskinrummet og deler inspirationskilder, research og tanker om forestillingen med publikum. Arrangementerne kan være alt fra koncerter over foredrag og fotoudstillinger til åbne prøver og samtaler om forestillingerne.
Vel mødt!

Læs mere og køb billetter på koncertens hjemmeside:
http://kglteater.dk/Alle_forestillinger/11_12/Skuespil/Sonja_Kehler_synger_Brecht.aspx

 

Skriv et svar