Vil du være Strandberg Publishings nye redaktionsassistent?

Vi søger en universitetspraktikant fra litteraturvidenskab, kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur, dansk, engelsk, kommunikation eller lign. til et praktikforløb i efteråret 2023.

 Har du en bred interesse for kultur, et kreativt blik, en skarp pen og et nysgerrigt sind? Så er det lige dig, vi leder efter på redaktionen hos Strandberg Publishing, hvor du kan være med til at lave Danmarks flotteste fagbøger.

 Du får mulighed for at stifte bekendtskab med en bred vifte af forlagsopgaver og få et grundigt indblik i bogproduktion fra spæd idé til færdig udgivelse: fra redaktionelle overvejelser, korrekturlæsning, billedredaktion, udarbejdelse af formidlingstekster, kontakt til journalister, opslag på sociale medier til salgs- og pressearbejde foruden opgaver af administrativ og praktisk karakter. Vi tilpasser naturligvis arbejdsopgaverne, så den passer til din profil og faglighed.

 Du får lejlighed til at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og samarbejde med redaktører, grafikere og forfattere på en levende arbejdsplads, hvor både indbudte og uventede gæster gerne lægger vejen forbi. Vi garanterer en stejl læringskurve og fagligt relevante opgaver, der giver dig et godt indblik i forlagsbranchen samt et relevant netværk af forlagsmedarbejdere.

 OM FORLAGET

 Vi er et mindre forlag i hjertet af København, der udgiver faglitteratur inden for arkitektur, design, kunst, kulturhistorie, kogekunst og livsstil i tæt samarbejde med nogle af landets største kulturinstitutioner. Vores udgivelser tæller bl.a. Argumenter imod kvinder af Birgitte Possing, Fremad af Bastian Emil Goldschmidt, Osteria 16 af Emil Alsbo og Morten Kaltoft samt en perlerække af kunst-, design- og arkitekturudgivelser. Se mere på www.strandbergpublishing.dk.

 Vi forventer, at du kan starte universitetspraktikken i august/september 2023.

 Send din ansøgning samt dit CV til claudia@nullstrandbergpublishing.dk senest d. 15. juni 2023. Vi indkalder til samtaler løbende.

 Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt forlagskoordinator Claudia Rebecca Juul Kassentoft på claudia@nullstrandbergpublishing.dk eller tlf. 22303554.

Skriv et svar