~ Tor 8. juni kl. 16.30 + lør 10. juni kl. 16.30 ~Marina Dubia:Performance i Christianshavns gader

Vær med enten den 8. eller 10. juni, når Marina Dubias nye karnevalsinspirerede performance, Desabar to Fall Over, danser sig gennem Christianshavn. I en tilsynladende festlig konfetti-parade bevæger en gruppe dansere sig fra O – Overgadens O – Rooom gennem Christianshavns gader. Men i stedet for guld og glitter er konfettien i Dubias performance lavet af danske og internationale aviser, der rapporterer om politisk uro, klimakatastrofer og andre former for vold—glædesrus bliver agitation, måske endda aggression og konfetti til trusler.

Paraden bevæger sig gennem Christianshavn to gange i næste uge [startpunkt og kort over ruten er på O – Overgaden]: torsdag d. 8. juni kl. 16.30-17.30 og lørdag d. 10. juni kl. 16.30-17.30. Lørdagens performance efterfølges desuden af en artist talk mellem Marina Dubia og kunstner Niels Christensen kl. 18-19 på O – Overgaden.
? Læs mere om de to performances og artist talken her 

Skriv et svar