Arrangementer under LiteratureXchange i Aarhus med studierabat

KALDER AARHUS <3

80 MOONS har under LiteratureXchange festival i Aarhus æren af at kunne præsentere 5 særevents, der forbinder kunsten og litteraturen under 5 aktuelle politiske temaer, herunder: 

Et helaftensevent, hvor vi funderer over jordens forfald og alternativet – at flytte til Mars – sammen med forskere, arkitekter, forfattere og illustratorer. Kom med til “LIT X ARTS: Mars – Fremtidens Habitat” (link: https://fb.me/e/UnZf2CtV)

En eftermiddag i solen, hvor vi lægger verdenssamfundet på det psykologiske briks og snakker om, hvordan vi kollektivt kan arbejde med vores klima-angst. Kom med til: 

“LIT X ARTS: Katastrofeterapi mod klimaangst” (link: https://fb.me/e/3qYnXTRQZ)

En eftermiddag, hvor vi inviterer til fremtidens topmøde med matriarkalsk fortegn. Kom med til Kom med til: 

“LIT X ARTS: Kønnets kapital” (link: https://fb.me/e/QFXFgfzk)

En undersøgelse af krigsskildringer med fokus på Ukraine med dokumentarister og krigsfotografer til “LIT X ARTS: Splintered Society” (link: 

https://fb.me/e/3DbRK6X69)

En aften om den nuværende situation i Iran, hvor de 3 ord  “Kvinde – Liv – Frihed” symboliserer et oprør mod styret i Iran. Vi udforsker lyden af vrede, afmagt og protest og hvordan kunsten kan bruges til at formidle opgør og oprør. Kom med til “LIT X ARTS: Iran, ideologi og identitet” (link: https://fb.me/e/1evSZ9hMo)

Der er studierabat på alle billetter.

Håber vi ses!

/ 80 MOONS

Skriv et svar