Studerende med interesse for offentlig kunst til planlægningsfunktion i Center for Byggeri

Interesserer du dig for byggeri, arkitektur og kunst, og kan du lide variation og ansvar i opgaverne? Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som student i Bygningsstyrelsens kunstteam.

Som student i CB Plan skal du bistå kunstteamet, der består af to medarbejdere, med løbende administrative driftsopgaver i forbindelse med etablering af ny kunst i nybyggerier samt varetagelse af styrelsens eksisterende kunstportefølje.

Passer profilen til dig hører vi meget gerne fra dig. Send os din ansøgning, CV m.m. senest den 11. april kl. 12:00. Vi holder løbende samtaler med ønsket tiltrædelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale.

Læs hele opslaget på https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=166658&DepartmentId=7832&MediaId=6

Skriv et svar