Studerende (omvisere) 4-8 timer/uge søges til Medicinsk Museion

Medicinsk Museion søger otte studentermedhjælpere (HK) til at indgå i vores dygtige korps af omvisere i museets udstillinger. Jobbet er alsidigt og udfordrende. Du skal overvejende være omviser i vores udstillinger og dermed en central del af museets ansigt udadtil. Museets omvisere bidrager til den daglige drift af museet og går fra tid til anden til hånde ved arrangementer. Vi lægger vægt på, at formidlingen er engagerende og personlig, og derfor bidrager omviserne aktivt til at udvikle indhold til deres egne omvisninger. Jobbet kræver interesse og flair for mundtlig formidling på alle niveauer og på både dansk og engelsk, samt et lyst til at yde god service over for museets mange besøgende.

Arbejdstiden er ca. 8 timer/uge med start primo april 2022.

Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via KU´s senest 2. februar 2022.

Læs mere og søg på https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx/?cid=1307&departmentId=19002&ProjectId=155575&MediaId=5&SkipAdvertisement=false

Skriv et svar