NaturLitt: Samtale om naturens rolle i litteraturen, aktivisme og spørgsmålet om naturbevarelse

Naturen er i forandring, og det er måden vi skriver om den også. Derfor inviterer vi til en højaktuel samtale med forfatterne Josefine Klougart, Andreas Vermehren Holm og Helene Johanne Christensen, modereret af Suzan Borglind. Hver af forfatterne forholder sig til en naturforståelse (og dermed også en menneskeforståelse) som er i forandring.

I det sidste tiår er vi blevet underholdt af fiktionelle apokalypser, mens det virkelige og totale sammenbrud har udfoldet sig lige foran os. Kan litteraturen virkelig mobilisere os til en selvforståelse, som får os til at tilpasse os planeten i stedet for omvendt?

Med fokus på naturens rolle i litteraturen, aktivisme og spørgsmålet om naturbevarelse, håber vi at kunne udforske hvad litteraturen kan lære os om den kriseramte natur.

I samarbejde med Amar:litt

ARRANGEMENTET ER GRATIS OG FOREGÅR PÅ KULTURHUSET ISLANDS BRYGGE, ISLANDS BRYGGE 18 TIRSDAG DEN 5 OKTOBER KL 19:00

Skriv et svar