Praktikant til kunstbureauet Another Public

Har du interesse for events og flair for at vinkle en historie, så den rammer medierne og målgruppen? Og har du mod på at kommunikere og planlægge en større kunstbegivenhed? Så kan vi tilbyde dig at være med på vores kommende kunstkampagne #VærkDinVerden, der folder sig ud i et både live og digitalt format hele maj 2021 i fire byer i Danmark.

Som praktikant kommer du til at være med på et større projekthold bestående af kunstnere, kunstformidlere, kommunikationsfolk og lokale samarbejdspartnere og du vil være med ind over alle projektets faser fra udvikling til afvikling. Du vil få indflydelse på projektet fra start, netværk og erfaring med at realisere større projekter i feltet mellem eventafvikling og kommunikation.

Dine opgaver kan blandt andet være at hjælpe til med at udforme og udsende pressemeddelelser, stå for kontakten til medierne samt vinkle historier og koordinere indslag fra projektets aktører og interessenter. Eller det kan være at stå for koordinering og realisering af et eller flere delprojekter i projektet. Herudover vil der være opgaver af mere praktisk karakter, både op til og under kampagnen som kulminerer i maj 2021. Du kommer til at udføre opgaverne i tæt dialog med teamet, som består af en leder og kurator, en social media manager og en kommunikationskonsulent.

I praktikken vil der være fokus på din læring og faglige udvikling og vi tilbyder løbende sparring og fleksibilitet i arbejdet.

Praktikken starter i januar 2021 og varer frem til maj/juni 2021. Der er mulighed for at starte senere afhængig af, hvad der passer dig og dit studieforløb. Vi forestiller os at du kan være hos os ca. 30 timer om ugen.

Hvis du er interesseret, så send en kort ansøgning til:

Kurator og leder:
Amalie Frederiksen
amalie@nullanotherpublic.com

Du er også velkommen til at ringe på 40725138

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Another Public.
Another Public er et kunstbureau der arbejder med samtidskunst for at få mennesker til at engagere sig i deres omgivelser. Det gør vi gennem kuratering og formidling af kunst i forskellige offentlige rum og sociale kontekster. Another Public er startet af kurator Amalie Frederiksen i 2019. Another Public holder til på Republikken på Vesterbro i København.
Se mere om Another Public på www.anotherpublic.com


Om #VærkDinVerden
#VærkDinVerden er en tilbagevendende kunstkampagne, der skaber nye fortællinger om, hvad kunst kan i byrummet sammen med unge. I 2021 foregår #VærkDinVerden i Fredericia, Kolding, Ærøskøbing og Vejle, hvor vi hele maj måned præsenterer nye værker i byerne skabt af kunstnerne Karoline H Larsen, Molly Haslund og Pelle Brage i samarbejde med lokale ungegrupper. Temaet for #VærkDinVerden 2021 er Make A Move – et tema der sætter fokus på byens bevægelser.
Se mere om Værk Din Verden på projektets hjemmeside www.vaerkdinverden.dk


Skriv et svar