Leder du efter en praktik i kunstbranchen? Art Hub Copenhagen søger en universitetspraktikant til efteråret.

Brænder du for samtidskunst, kunstnerisk udvikling, forskning og produktion? Så bliv praktikant hos Art Hub Copenhagen i efteråret 2020.

Art Hub Copenhagen er en ny type kunstinstitution i København. Et internationalt samlingspunkt for professionelle billedkunstnere med fokus på kunstnerisk udvikling, forskning og produktion. Som praktikant i Art Hub Copenhagen får du et grundigt indblik i udviklingen af institutionen og et bredt kendskab til særligt den yngre danske og internationale kunstscene. Du vil indgå i Art Hub-teamet i Kødbyen og være med til at løse et væld af opgaver inden for projektudvikling, koordinering, kommunikation og arrangementsafvikling.

Arbejdsopgaver:
Stillingen som praktikant er alsidig. Der er en række faste opgaver, som vi forventer, du løser, men du vil også få rig mulighed for selv at forme dit praktikforløb og definere dine opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • research og deltagelse i arbejdet med programlægningen af arrangementer 
 • deltagelse i koordinering, produktion og den praktiske afvikling af arrangementer
 • diverse administrative og praktiske opgaver
 • kommunikationsopgaver ad hoc. 

Dine kvalifikationer: 
Vi forestiller os, at du er tilknyttet en uddannelse inden for kunst, kultur, kommunikation eller et andet relevant område, og at praktikforløbet indgår som en del af din uddannelse.

Som praktikant ser vi gerne, at du:

 • er velorienteret og opsøgende i forhold til den danske og gerne internationale samtidskunstscene.
 • har gode kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk – og det er et plus, hvis du har erfaring med at producere fotos, video, grafisk materiale og SoMe-indhold.
 • har gode IT-kundskaber herunder Excel.
 • er interesseret i et bredere tværfagligt kulturfelt (musik, litteratur, design, dans, teater mm.).
 • har lyst til at arbejde med praktisk koordinering af arrangementer.
 • kan tænke kreativt og selvstændigt og trives i et miljø, hvor der indimellem er et højt tempo.
 • er grundig, struktureret, samvittighedsfuld og følger opgaver helt til dørs. 
 • udviser engagement, nysgerrighed og kan håndtere flere opgaver på én gang.

Praktisk: 
I jobbet vil du referere til administrationschef Susanne Hviid. Arbejdstiden vil være på ca. 20 timer om ugen, men vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder. Vi håber dog også, at du er fleksibel og villig til at arbejde på skæve tidspunkter i forbindelse med arrangementer i aften- og weekendtimer.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Susanne Hviid på 31543606 eller sh@nullarthubcopenhagen.dk. Bemærk at praktikken er ulønnet og strækker sig over 3-6 måneder med opstart 1. august eller kort derefter.

Søg stillingen 
Ønsker du at søge stillingen som praktikant, skal du sende CV og en kort motiveret ansøgning til Susanne Hviid via?sh@nullarthubcopenhagen.dk?senest den 30. juni. Samtaler vil blive afholdt i primo juli. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Art Hub Copenhagen på www.arthubcopenhagen.net

Skriv et svar