Vil du være praktikant eller frivillig hos ENTER ART FAIR?

Enter Art Fair er på udkig efter dedikerede og udadvendte praktikanter og frivillige, der ønsker at få et indblik i udviklingen og produktionen af en international kunst-messe.
Enter Art Fair er Skandinaviens eneste internationale kunstmesse med deltagende gallerier fra hele verden i 2020. Messen afholdes i Tunnelfabrikken i Nordhavn den 27. – 30. august 2020.

Fra 1. august søger vi praktikanter og frivillige til teamet, med erfaring eller lyst til at lære mere indenfor kommunikation og sociale medier, kuratering og programplan-lægning samt koordinering og afvikling af events.

Forløbet kan variere og sammensættes efter kompetencer og interesser. Du får indblik i en unik branche og kan bl.a. få erfaring med:
• Administration og produktion af indhold til Facebook, Instagram, hjemmesiden og den virtuelle messe
• Udarbejdelse af nyhedsbreve og anden kommunikation
• Planlægning og afvikling af aktiviteter og events før og under messen
• Planlægning, koordinering og afvikling af ENTERs kunstprogram i samarbejde med international kurator Irene Campolmi
• Kontakt til leverandører og gallerier
• Kommunikation med gæster og sponsorer

Vi forestiller os, at du kan arbejde ca. 10-20 timer om ugen. Perioden og arbejdsti-den aftales selvfølgelig individuelt, så det passer dig. Ens for alle stillinger er, at vi for-venter, at der arbejdes fuld tid flere eller alle dage under selve kunstmessen fra ons-dag den 26 – søndag den 30. august.

Du bliver en del af et energisk, sjovt og professionelt team med kontor i STACK II i Nordhavn eller hjemmefra. Du får unik arbejdserfaring fra den internationale kunst- og eventbranche, får et styrket netværk på tværs af kunstbranchen nationalt og in-ternationalt, samt en personlig anbefaling som kan hjælpe dig videre til et nyt studie-job.

Ansøg venligst med et CV og en motiveret ansøgning til Camilla på camil-la@nullenterartfair.com inden 3. juli 2020. Angiv gerne hvilke områder du gerne vil ar-bejde med i ansøgningen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv et svar