Studentermedhjælp på Heerup Museum – er det dig??

Ønsker du at få praktisk erfaring fra et museum og en arbejdsplads
med højt til loftet? – så er jobbet på Heerup Museum måske lige dig!

Heerup Museum søger en kunsthistoriestuderende eller lignende, der har mod på at tage skoleomvisninger og værkstedsforløb primært tirsdage med mødetid 9-13.00 samt private /voksen omvisninger efter aftale. Løn efter aftale for studentermedhjælpere. Tiltrædelse snarest muligt og senest d. 1. april.

På Heerup Museum har du mulighed for at få afprøvet dine kompetencer og lære en masse om museumsdrift i praksis. Du vil indgå i et team med museet øvrige medarbejdere og have medansvar for skoletjenesten dvs. udvikling af nye tilbud inkl. kreative værkstedsforløb, differentiering til aldersgrupper, kontakt til skoler, daginstitutioner mm. I det omfang det er muligt, vil du blive involveret i planlægning af nye udstillinger, fondsansøgninger og mange andre sider af hverdagen på museet. Vi er et lille museum med kort vej fra ide til praksis, og vi glæder os til at høre hvilke kompetencer og ideer, du kan bidrage med.

Vi håber, du har gåpåmod, masser af gode ideer og lyst til at arbejde med Heerups kunst. Vi kan tilbyde dig nogle vigtige erfaringer med det praktiske arbejde på et museum og en arbejdsplads med humor, tillid og højt til loftet.

Læs mere om vores aktuelle skoleforløb på www.heerup.dk

Er du interesseret så skriv en mail til museumsleder Anni Lave Nielsen på heerupmuseum@nullrk.dk og fortæl, hvorfor du ønsker stillingen. Vedhæft kort CV.

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre
www.heerup.dk

Skriv et svar