Wiki Labs Kultur

Bidrag med din viden på Wikipedia

21. juni kl. 15-16.30

Fredag den 21. juni kl. 15-16.30 inviterer Den Hirschsprungske Samling indenfor til Wiki Lab. Kom og bidrag til kulturhistorien sammen med en gruppe kunstinteresserede, wikipedianere og museumsfolk og lær om, hvordan man skriver til Wikipedia. Alle er velkomne – også selvom du aldrig har skrevet til Wikipedia før. Det vigtigste er, at du har mod på at dele din viden.

Wiki Labs Kultur er en månedlig begivenhed, der skifter værtskab mellem forskellige kulturinstitutioner. Arrangementet er en skrivende workshop, hvor du kan få hjælp af erfarne såkaldte wikipedianere til at dele din viden på Wikipedia. Hver måned vælger vi månedens kunstner eller emne, som vi har fælles fokus på. Vi arbejder med at oprette artikler om kunstnere og stilarter, der endnu ikke er ordentligt beskrevet. Vi redigerer eller oversætter også andres artikler.


Johan Rohde: ‘Selvportræt’, ca. 1890. Den Hirschsprungske Samling

I anledning af sommerens hjørneudstilling Johan Rohde. En kunstners værksted stiller vi i denne måned skarpt på kunstneren Johan Rohde. Da dette er forårs-sæsonens sidste Wiki Lab, vil vi også bruge tiden på at samle op på det halve år, der er gået, og planlægge efterårets kommende Wiki Labs.

Til workshoppen byder museet på kaffe og snacks.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Praktiske informationer

Mødested 
Vi mødes foran skranken på Den Hirschsprungske Samling kl. 14.55.

Alle deltagere bedes medbringe deres egen computer.

Pris
Arrangementet er gratis.

Skriv et svar