Hirschsprung LATE


Digtoplæsning med David A. Jensen 27. juni kl. 18


Kom og hør et bud på en sjælfuld og rytmisk ny romantik, når vi i denne måneds Hirschsprung LATE byder på en helt særlig digtoplæsning.

Musikeren Paul Judex har komponeret et drømmende og poetisk lydbillede til David A. Jensens digtsamling og koncept Ny Romantik. Forfatter og musiker har i samspil udviklet en intim Spoken Word koncert i sin hel egen genre med iørefaldende tracks, der opføres live denne aften.

Koncerten finder sted foran P.S. Krøyers ikoniske billede Sommeraften ved Skagens strand (1899), der forestiller kunstneren og hans hustru gående på stranden i måneskinnet. Billedet danner rammen og vil spille en særlig rolle under oplevelsen.

David A. Jensen står bag digtsamlingen og konceptet ‘Ny Romantik’, som du kan opleve på denne måneds Hirschsprung LATE. Fotograf: Cecilie Sund Kristensen

Om David A. Jensen

David A Jensen er forfatter, eventdesigner og kreativ iværksætter. Som forfatter står han blandt andet bag digtsamlingen og konceptet Ny Romantik og har i de sidste år skrevet poesien til Roskilde Festivalens storskærme. Han har også skabt en række eventinitiativer, herunder Litteratur på Slottet, som er en eksklusiv litteraturscene på Charlottenlund Slot, hvor David til daglig har sit kontor og skriveværksted. Som iværksætter er han blandt andet stifter af Digtsamleren.dk og Copenhagen Storytellers – forlag og scene for dansk digtekunst.

Hirschsprung LATE

Hirschsprung LATE er et nyt initiativ på museet. Den sidste torsdag i hver måned udvider vi museets åbningstid og inviterer inden for til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi blandt andet på Silent walk med rådgiver, foredragsholder og underviser i Silent co-creation Bastian Overgaard, dialogisk omvisning ved Sognepræst Michael Aaskov Hemmingsen og museumsinspektør Anna Scram Vejlby samt særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Digtoplæsningen starter kl. 18 og varer ca. 30 minutter.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20, hvorfor der vil være mulighed for at opleve museet på egen hånd før, efter og under digtoplæsningen.

Skriv et svar