Fernisering/Opening: Charlottenborg Forårsudstilling 2019

Med stor fornøjelse inviterer Charlottenborg Fonden og Kunsthal Charlottenborg til fernisering på Charlottenborg Forårsudstilling 2019, når vi endnu en gang slår dørene op til én af de vigtigste åbne, censurerede udstillinger i Europa, der siden 1857 været en fast del af Kunsthal Charlottenborgs årsprogram. Ferniseringen finder sted:

Fredag den 1. februar kl. 19-24
(Udstillingen lukker kl. 22)

DJs Slow Coach Club sørger for musik hele aftenen og Apollo Kantine serverer dagens ret for 85 kr. Entréen er gratis og alle er velkomne!

I år er 45 danske og internationale kunstnere og kunstnergrupper sluppet gennem nåleøjet blandt de 657 ansøgninger, juryen har modtaget. Tilsammen udstilles 78 værker skabt af etablerede kunstnere, men også spirende talenter fra både Danmark og Europa samt lande som Iran, Israel, Sydkorea, Tyrkiet og USA. Læs mere om udstillingen og årets deltagende kunstnere her.

Talkprogram:
Under Charlottenborg Forårsudstilling 2019 kan publikum møde nogle af de deltagende kunstnere og høre mere om deres kunstneriske praksis. Alle arrangementer er gratis og foregår i kunsthallens biograf.
Læs mere om de enkelte events her.

————————————————————————————

Invitation to opening of exhibition

It is with great pleasure that the Charlottenborg Foundation and Kunsthal Charlottenborg invite to the opening of the Charlottenborg Spring Exhibition 2019, one of the most important open, censored exhibitions in Europe, which has been part of Kunsthal Charlottenborg’s annual programme since 1857. The opening will take place on:

Friday 1 February 7pm-12am
(The exhibition closes at 10pm)

DJs Slow Coach Club provides music all night and Apollo Kantine serves the dish of the day for 85 DKK. Admission is free and everyone is welcome!

This year 45 Danish and international artists and artist groups has been selected by the jury among the 657 applications. A total of 78 works are on display this year created by well-established artists, but also by emerging talents from Denmark and Europe as well as Iran, Israel, South Korea, Turkey and USA. Further info about the exhibition and this year’s participants here.

Talk programme
During the Charlottenborg Spring Exhibition 2019 visitors can meet some of the participating artists and hear about their artistic practice. All events are free and take place in Kunsthal Charlottenborg’s cinema.
Further info about the events here.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar