KOM TIL SLOW. EN AFTEN OM DRØMME PÅ GLYPTOTEKET.

Er drømmen et varsel, en spådom, det underbevidste eller slet og ret hjernens skraldespand? Det er der vidt forskellige holdninger til fra oldtid til nutid. Torsdag d. 1/11 inviteres du til en aften spækket med drømme.

Du kan opleve den nyåbnede udstilling ”Odilon. Redon. Into the Dream”, der er den første soloudstilling i Danmark, som introducerer den franske kunstners værk i hele dets bredde.

Hør billedkunstner Alexander Tovborg i samtale med journalist Rune Skyum-Nielsen om drømme, myter og Redon. Drøm dig hen til tonerne af Redons yndlingskomponist Schumann fremført af prisbelønnede Kirstine Schneider og Rikke Sandberg, og nyd en godnatsang af Cæcilie Trier – også kendt som CTM. På aftenen kan du også møde drømmeforsker Michael Rohde, der fortæller om, hvorfor vi drømmer, og hvordan man kan tolke drømme.

FÅ TYDET DIN DRØM:
Har du haft en drøm, du fornemmer, bærer en betydning? Få den til tydet til Slow!
Sådan gør du:
1. Beskriv din drøm
2. Beskriv kort din livssituation og hvad der interesserer eller bekymrer dig
3. Send det til asor@nullglyptoteket.dk senest d. 29. oktober.
4. Inden arrangementet får du en mail, hvis din drøm bliver tolket på aftenen. Drømmen læses højt, men du forbliver selv anonym.

Arrangementet er gratis, når entréen til museet er betalt.

Med et årskort til Glyptoteket får du ubegrænset adgang til museets udstillinger, særudstillinger, Vinterhave og løbende arrangementer (inkl. Slow).

PRIS FOR ÅRSKORT

1 person: 275 DKK
1 person + 1 ledsager: 445 DKK
Under 27 / 1 person: 150 kr.

Læs mere på begivenhed: https://www.facebook.com/events/238754876820988/

Læs mere om særudstillingen: https://www.glyptoteket.dk/udstilling/odilon-redon-into-the-dream/

Skriv et svar