International kunstner søger kommunikationspraktikant

Mille Kalsmose er en dansk kunstner, som arbejder og har atelier i både København og New York. Kalsmose har netop udstillet på ARoS kunstmuseum i gruppeudstillingen Cool, Calm & Collected, og i løbet af det næste år følger et filmhold Mille Kalsmose for at skabe en tv-dokumentar om livet som kunstner. Kalsmose arbejder i diverse medier, bl.a. fotografi, video, lys, lyd samt installationer. Hun har en MFA fra UAB i Barcelona og har gået på School of Visual Arts i New York.

Praktikstillingen vil bestå af PR-, kommunikations- og formidlingsopgaver omkring Kalsmoses projekter i forbindelse med egne kunstværker, museumsudstillinger, pressemateriale og sociale medier. Det er et stort plus, hvis du kender til Adobe-pakken og WordPress.

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar