+1 Artist Talk: Peter Funch + Jesper Elg

+1: PETER FUNCH + JESPER ELG

+1 ER GLADE FOR AT PRÆSENTERE DEN NÆSTE +1 ARTIST TALK

TID: 18. april 2018 kl. 17.00 – 18:30
STED: IKK Bibliotek, KUA – Karen Blixens Vej 1, Bygn. 21.3

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 har inviteret fotograf Peter Funch, som har valgt gallerist Jesper Elg som samtalepartner.

+++++++++++++++++++++++++++++++

Peter Funch (f. 1974) er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1999. Han bor og arbejder til dagligt i Berlin. Peter Funch er aktuel med soloudstillingen ’42nd and Vanderbilt’ indtil 14. april ved Eighteen Gallery i Kødbyen, København. Funch har i denne udstilling igennem en årrække fra 2007 – 2016 dogmatisk fotograferet det sydlige hjørne – og hjørnets tilbagevendende forbipasserende – ved 42nd Street og Vanderbilt Avenue i tidsrummet 8:30 – 9:30 i New York City.

Jesper Elg er direktør og medejer af V1 Gallery, som han stiftede sammen med Peter Funch. V1 Gallery har siden 2002 vist dansk og international samtidskunst i København. I 2016 åbnede søstergalleriet Eighteen Gallery; et mere konceptkoncentreret udstillingsrum. Jesper Elg har desuden kurateret udstillinger i ind- og udland, og bl.a. også siddet i Statens Kunstråd fra 2011 – 2014.

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 er artist talks på IKK – Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. En kunstner inviteres sammen med en samtalepartner efter eget valg. Heraf navnet + 1. Ambitionen med +1 er at skabe et rum for at udforske kunsten på samtalens præmisser.

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 vil sørge for forfriskninger forsynet af V1 Gallery. Alle er velkomne!

Vi glæder os til at se jer!

Link til FB event:
https://www.facebook.com/events/157911578232639/

Skriv et svar