MUSEERNE PÅ ROSENBORG OG AMALIENBORG SØGER EN STUDENTERMEDHJÆLPER TIL FORMIDLINGSAFDELINGEN

Er du vild med kultur, og har du flair for skrive? Er du hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver? Og er du tiltrukket af at arbejde i krydsfeltet mellem kommunikation, marketing og PR, så læs videre.

OM JOBBET
Opgaverne er alsidige og dækker indholdsproduktion til hjemmesiden og opdatering heraf samt monitorering og opdatering af forskellige onlineplatforme. En del af arbejdet falder inden for større enkeltprojekter. Der er desuden brug for dig i forbindelse med byærinder og andre praktiske gøremål såsom laminering, opsætning af midlertidig skiltning mm.

OM DIG
Du er formentlig studerende på 3. eller 4. år på en kommunikationsfaglig uddannelse eller har tilvalg i et kommunikationsfag. Samtidig er det vigtigt, at du har en stor interesse for kultur og lyst til at arbejde med et bredt udvalg af arbejdsopgaver for at udfolde den.

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar