Vil du assistere på ny film-produktion af kunstfotograf Charlotte Haslund-Christensen?

Kan du lide at arbejde og hænge ud på samme tid?
Vil du gerne have erfaring med at lave videokunst?

Råderum søger en praktikant eller frivillig, der har lyst til at arbejde sammen med kunstfotograf Charlotte Haslund-Christensen i forbindelse med en ny filmproduktion til #VærkDinVerden.

Filmen skydes på Superkilen i København i perioden 1. april til 1. juli. med efterfølgende redigeringsarbejde i kunstnerens atelier på Fabrikken for Kunst og Design.

Som praktikant vil du assistere Charlotte Haslund-Christensen i hele forløbet, som i store træk inkluderer sondering af terrænnet, opsøgende arbejde på Superkilen, filme på stedet, organisering af filmmateriale og udskrive interviews.

Derudover:

 • Kan du lide mennesker
 • Kan du lide at arbejde
 • Kan du lide at hænge ud
 • Kan du lide at kede sig
 • Kan du lide det ukendte
 • Kan du lide det uventede
 • Kan du lide orden
 • Kan lide kaos
 • Kan lide at arbejde med video
 • Kan logge eller lære det
 • Kan organisere materiale
 • Kan udskrive bånd
 • Kan lide at lære nyt
 • Kan lide kunst

Arbejdet kommer i perioder til at afhænge af vejret og lyset, så det er godt, hvis du kan være fleksibel.
Der er tale om cirka 2-3 dage om ugen. Arbejdet er ulønnet.
Vi forestiller os at du er studerende på en kunstnerisk uddannelse eller lige færdig, men det er ikke et krav.

Send en motivering til info@nullraaderum.com senest 1. marts 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Charlotte Haslund-Christensen
Charlotte Haslund-Christensens kunstpraksis er drevet af en interesse for mennesker. Hun er optaget af, hvordan steder, omgivelser, fordomme og kulturer former os, og anvender kameraet som redskab til at afdække og opløse stereotype menneskeforestillinger. Haslund-Christensen arbejder med en undersøgende, antropologisk tilgang til virkeligheden, og med en nysgerrighed efter at blive klogere på mennesket inde bag facaden. Hendes værker tager ofte udgangspunkt i det nære, lokale og hverdagslige, der i hendes værker viser sig at have en større, global relevans og aktualitet. Kendetegnende for Haslund-Christensens praksis er en grundlæggende anderkendelse af, at det enkelte menneske rummer mere end det vi umiddelbart ser og tænker. Hun leger med billedmediernes mulighed for at give plads til de oversete eller ekskluderede historier.  Charlotte Haslund-Christensen (1963) er uddannet fra Fatamorgana i 1996 og ICP International Center of Photography – Documentary and Photojournalism i New York i 1997.

http://www.charlottehaslund.com/

Om Råderum
Råderum har siden 2008 udvidet og udfordret kunstens konventionelle formater. Vi skaber nye platforme, fællesskaber og rum for og omkring samtidskunsten med fokus på deltagelse og ejerskab. Et vigtigt aspekt i vores arbejde er kunstens potentiale og udfoldelse i forskellige rumlige og sociale kontekster. For at kunne agere bedst muligt i forhold til dette er Råderum en mobil enhed, der kan være til stede i alle former for sammenhænge og geografiske kontekster.

#VærkDinVerden er en landsdækkende kunstudstilling i kampagneformat, der i november 2018 zoomer ind på krydsfeltet mellem kunst, mennesker og hverdagsliv. Intentionen er at undersøge, hvad kunst gør, når den går i klink med vores fælles hverdagsrum, og bringe kunst i øjenhøjde med flere. #VærkDinVerden kurateres af Råderum og skabes sammen kunstnerne Lars Arrhenius, Jacob Tækker, Within Walls, Charlotte Haslund-Christensen, Tanja Nellemann Poulsen, Kristoffer Akselbo, Christian Elovara Dinesen, Jens & Morten og designbureauet Urgent.Agency.

Læs mere om Råderum og #VærkDinVerden her: http://www.raaderum.com/

Skriv et svar