DOXBIO søger praktikanter til efterårssemestret 2017

Vi søger praktikanter, der ønsker at arbejde med lancering af dokumentarfilm. DOXBIO er Danmarks landsdækkende biografklub for dokumentarfilm. Vi samarbejder fast med 55 biografer om et eksklusivt program, med de bedste dokumentarfilm i verden. Hvert år viser vi 6 udvalgte film i biografer over hele landet.

Vi søger praktikanter til følgende arbejdsområder. Fælles for alle er, at man deltager i de praktiske opgaver i forbindelse med lanceringen af en dokumentarfilm; plakatdistribution, premiereafvikling mv.

– Direct marketing
– Research på filmenes relevante målgrupper og interessenter
– Idéudvikling af markedsføringsstrategi og kreative marketingtiltag
– Kontakt og koordinering med lokalpresse, samarbejdspartnere, sponsorer, m.m.
– Arbejde med DOXBIOs tilstedeværelse på online-platforme og SoMe
– Vedligehold og udvikling af DOXBIOs hjemmeside
– Evt. mindre grafiske opgaver i forbindelse med markedsføring og events
– Koordinering af spilleopgørelser
– Distribution af filmkopier

DOXBIO søger praktikanter, som ikke er bange for at tage initiativ og håndtere opgaver selvstændigt. Der er meget logistik i planlægningen af en film, så du skal heller ikke være bange for at løfte hist og her, men ligesom så meget andet på DOXBIO, så er det et holdarbejde, og vi løfter i flok.

Det praktiske: Opstart i efteråret 2017. Det er fuldtid, ulønnet og varer 3-6 måneder. Praktikken må gerne være meritgivende til en igangværende uddannelse, men dette er ikke et krav. Det er muligt at tilpasse arbejdsdagene afhængigt at øvrige forpligtelser. Tidligere praktikanter kommer fra bl.a. kommunikation, markedsføringsøkonom, marketing og branding, film- og medievidenskab etc. Vi har ingen præferencer, så længe du har interessen!

Send din ansøgning snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. For yderligere oplysninger kontakt os på info@nulldoxbio.dk.

DOXBIO har til huse i arbejdsfællesskabet Fonden De Københavnske Filmfestivaler, der holder til på Tagensvej sammen med organisationerne CPH:PIX, CPH:DOX og Buster.
Se www.doxbio.dk for yderligere information.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar