Er du Hirschsprungs nye omviser?

 

Den Hirschsprungske Samling søger to kunsthistoriestuderende, der snarest muligt kan indgå i museets korps af undervisere/omvisere. Museet modtager omkring 200 skoleklasser om året såvel som voksengrupper og tilbyder en række forskellige typer omvisninger/undervisningsforløb. Læs museets pædagogiske profil for skoleklasser her.

Ved ansættelsen vil der blive lagt særlig vægt på kendskab til og interesse for det 19. århundredes danske kunst.

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om, hvor du er i dit studie, dine bestående eksaminer og evt. anden faglig beskæftigelse, herunder omvisningserfaring. Endvidere bedes oplyst, hvorvidt du vil være i stand til at formidle på fremmedsprog.

Arbejdet aflønnes efter de statslige museers takster.

Skriftlig ansøgning sendes på mail til museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen på mail camkli@nullhirschsprung.dk senest d. 18. april 2017 kl. 12, og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Spørgsmål rettes til museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen (camkli@nullhirschsprung.dk tlf. 35440952).

Den Hirschsprungske Samling er statsligt kunstmuseum, der ligger ved Østre Anlæg midt i København. Museet er grundlagt af tobaksfabrikanten Heinrich Hirschsprung og hans hustru Pauline og åbnede sine døre i 1911. Museet huser 100 års dansk kunst fra det 19. århundrede – fra den danske Guldalder til Skagensmalerne og det moderne gennembrud. Samlingen indeholder hovedværker af C.W. Eckersberg, Christen Købke, P.S. Krøyer, Anna Ancher og Vilhelm Hammershøi. Yderligere oplysninger kan findes på museets hjemmeside.

Skriv et svar